Les Redsticks perden amb Holanda en la seua estrena olímpica

La selecció femenina va perdre 0-5 en el seu debut en els JJOO de Rio de Janeiro

Redsticks
Redsticks

La selecció espanyola d'hoquei herba femení va perdre el diumenge davant la poderosa selecció d'Holanda, màximes candidates a l'or, per 0-5 en la seua estrena en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

Va arribar el tan esperat dia per a les Redsticks, després d'una classificació agònica en la qual València va servir de pont per a arribar a Rio de Janeiro, on es van entrenar al costat d'altres cinc seleccions que van veure en els camps d'entrenament bastants similituds per a acostumar-se abans d'arribar a Brasil.

L'hoquei herba femení alçava el teló per a la nostra selecció i amb ella es preparava el primer partit de les Redsticks, que va finalitzar amb una contundent victòria pel combinat holandés per 0-5. La màxima aspirant a la màxima medalla va traure a relluir el seu potencial posant en evidència la diferència en el rànquing entre ambdues seleccions.

La primera part culminava amb avantatge mínim gràcies al tant de Welten. Leurkin feia el 0-2 al principi del segon període, mentre que Keetels i Paumen, des del penal córner, establien el 0-4 abans del descans. Després de la reanudació del partit, Paumen aconseguia el 0-5 definitiu des d'una altra jugada a bola parada que superava a la portera María López.

D'aquesta manera, les Redsticks s'estrenen amb derrota davant la selecció número u del món i la més forta del grup A, conformat per Xina, Alemanya, Nova Zelanda, Alemanya i Corea del Sud.