Les parelles Lozano/Florián i Monfort/Mesa alcen el trofeu de Volley Platja en la Malvarrosa

La vesprada del diumenge passat dues parelles de valencians van guanyar la final de Volley Platja en el marc dels II Internacionals de la Ciutat de València

Guardar

Volley platja
Volley platja

En la categoria femenina, la parella conformada per Clara Lozano i Natzaret Florián es va fer amb el primer podi del Madison Beach Volley Tour 2016 de Volley Platja, amb escenari en la platja de la Malvarrosa.

Després de véncer a Giaoui/Sanz, van fer evident les seues capacitats des del primer set, que van conquistar amb un 21-16. En la segona part el partit es va tancar amb un incontestable marcador 21-10.

En la final masculina Javier Monfort i Raúl Mesa es van imposar sobre Dani Ruiz Posades i Néstor González. Els llevantins van fer de locals i ho van demostrar, guanyant el primer set pel mateix marcador que en la final femenina, 21-16. Jugant estratègicament, van tancar la final amb un 21-15.

Ja finalitzat l'esdeveniment en la platja de la Malvarrosa, el Madison Beach Volley 2016 es traslladarà a les platges de Laredo, a Cantàbria, per a realitzar un altre torneig d'estiu entre el 22 i 24 de juliol.

Arxivat a:

Destacats