La Lliga de Clubs Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina arriba aquest dissabte

Participen un total 24 equips en el poliesportiu Cabanyal-Canyamelar

Guardar

0426 Gimnasia Artistica 2
0426 Gimnasia Artistica 2

El poliesportiu Cabanyal-Canyamelar acull aquest cap de setmana la tercera jornada de la Lliga de Clubs Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina. Serà aquest dissabte 27 d'abril a partir de les 9.00 hores, en el qual participen un total de 24 equips.

Al llarg del matí de dissabte, els equips estaran repartits en tres divisions i una vegada finalitzada la competició de cada divisió es farà el lliurament dels seus premis. La tercera divisió serà la primera a competir des de les 9.30 hores fins a les 12.00 hores; la jornada vespertina començarà amb la segona divisió a les 14.30 hores fins a les 17.00 hores i finalment serà la primera divisió la que clausurarà la jornada del dissabte que finalitzarà a les 21.00 hores.

Gimnastes com Cintia Rodríguez, component de la Selecció Espanyola de Gimnàstica Artística; Ana Pérez, participant del Campionat Mundial de Gimnàstica Artística a Glasgow 2015 i Laura Bechdejú, Campionat Mundial de Gimnàstica Artística de Qatar 2018 són algunes de les gimnastes espanyoles que participaran amb els seus respectius clubs en aquesta tercera jornada de la fase regular 2019.

Destacats