La Copa, ocasió per a retornar a la victòria

El Llevant s'enfronta al Girona en el Ciutat en la volta de Copa amb l'eliminatòria encarrilada amb el 0-2 de l'anada

levante-girona09

El Llevant té esta vesprada, a partir de les 21.30 hores, una perfecta oportunitat per a oferir-li a la seua afició la passada a la següent ronda de la Copa del Rei. Amb l'eliminatòria encarrilada amb el 0-2 de l'anada, el conjunt granota saltarà a la gespa del Ciutat de València amb les ganes d'aconseguir un nou triomf que li servisca per a rescabalar-se de la dura derrota patida en Lliga davant l'Atlètic de Madrid el cap de setmana passat.

levante-girona22Al conjunt granota no se li està donant especialment bé jugar com a local esta temporada i l'últim xoc davant el Girona en Lliga es va saldar amb derrota local per 2-1 fa escassament tres setmanes. És per això que Muñiz cercarà la forma de donar-li la volta a la situació i ho intentarà amb tots els efectius dels quals disposa, inclosos alguns del filial, doncs la infermeria segueix plena amb Jefferson Lerma, Roger Martí, Iván López, Sasa Lukic, Iván López 'Ivi' i Álex Alegria així que amb estos sis jugadors no podrà explicar. A més, el tècnic granota es planteja donar-li descans a algun dels titulars de Lliga i així donar minuts als menys habituals perquè agafen ritme de competició.

Per la seua banda, el Girona arriba al Ciutat en un bon moment tant de forma com de joc doncs ha encadenat cinc trobades sense conéixer la derrota. De fet, Pablo Machín podria utilitzar, igual que el seu rival, este partit per a donar descans als futbolistes que acumulen més minuts i donar-li oportunitat als menys habituals com podria ser el cas de Gorka Iraizoz, Carles Planas, Michael Olunga, Marlos Moreno o Farid Boulaya.

Muñiz: "Com si anàrem 0-0"

El tècnic del Llevant assenyalava en la prèvia del partit que el conjunt granota vol "traure un bon resultat i seguir avant. Afrontem la trobada amb bon nivell. Tenim 24 jugadors en la plantilla i tots van a jugar molts partits. Tots han d'estar preparats per a competir". De fet, Muñiz explicava que anava a donar minuts als menys habituals amb la finalitat que vagen agafant ritme de competició. "Els jugadors amb menys minuts competiran. Donarem minuts als quals menys estan participant. Eixos minuts els vindrà molt bé. El partit els exigirà un fort ritme. A més, és possible que incloguem al Fan, Yusuf i Iván Moreno, futbolistes del filial".