L'hospital Pare Jofré participa amb dos equips de futbol sala en la 'Summer Cup contra el Estigma'

Guardar

Dos equips de futbol sala formats per pacients de l'hospital Pare Jofré de València participen enguany per primera vegada en la "Summer Cup contra el Estigma", que se celebra en el mes de juliol com a competició de pretemporada a la lliga regular de FUNSASM.

La lliga FUNSASM és una competició de futbol sala dirigida a promoure l'esport, l'activitat en equip i la lluita contra l'estigma en les persones amb malaltia mental que se celebra al llarg de tot l'any, organitzada per la Fundació sense ànim de lucre Santos Andrés, Santiago i Miguel, de Sueca. En ella, s'enfronten un total de 22 equips de la província de València.

En concret, la "Summer Cup contra el Estigma" és una competició que se celebra per primera vegada enguany com una competició pretemporada en què l'hospital Pare Jofré participarà i actuarà com a amfitrió del torneig, atés que les instal·lacions que s'utilitzaran per a la celebració dels partits corresponen a un acord establit entre l'hospital i la Fundació Esportiva Municipal de València. Este acord permet disposar d'un camp de futbol sala cobert durant una o dos hores totes les setmanes al llarg de l'any per a la realització d'un programa d'exercici físic.

Per a este esdeveniment, la instal·lació utilitzada serà el Poliesportiu Cabanyal, i les dates en què se celebraran els successius partits en què jugaran els huit equips seleccionats són els dies 1, 8, 15 i 22 de juliol, en horari de 9 a 11.00 hores.

Destacats