L'argentí Vernon de Marco a prova en el primer equip del Llevant

El central ve a integrar la plantilla durant les pròximes dates d'aquesta temporada

Guardar

Vernon de Marco
Vernon de Marco

Arriba un central al Llevant, una cosa molt esperat fa setmanes. Si bé va nàixer en Rosario, l'argentí posseeix passaport espanyol i ja té experiència en el futbol espanyol i europeu.

Durant la temporada 2011/2012 va participar en el Club Esportiu Constància de Mallorca, actualment en tercera divisió. Va ser en la temporada 2012/2013 que el futbolista de 23 anys, qui també funciona com a lateral esquerre, va formar part del MFK Zemplim Michalovce d'Eslovàquia. En l'última competició va finalitzar en el posat 11 de la Superlliga eslovaca, la màxima categoria del país, on Vernon va marcar cinc vegades en 30 partits.

El matí d'ahir es va exercitar al costat dels seus companys, on s'integrarà almenys el temps el que dure el treball en Campoamor. La defensa estava incompleta doncs fins ara solament comptava amb el recentment fitxat Sergio Postigo i Ángel Trujillo (a causa de la lesió de Rober Pier), per la qual cosa l'entrenador Muñiz pot respirar de moment.

El Llevant té la seua pròxima trobada amistosa de pretemporada dissabte que ve a les 19.00 hrs en el Pinatar Arena de Campoamor.

Arxivat a:

Destacats