John Bryant: “Estic segur d'haver pres la decisió correcta per a continuar la meua carrera”

Guardar

Imprimir
Imprimir

John Bryant és ara mateix un home feliç. Òbviament, la seua recent paternitat és la principal responsable d'eixe estat d'ànim. Però un gran somriure apareix també en el seu rostre quan se li pregunta pel seu següent pas professional, defensar els colors del Valencia Basket: “Em vaig decantar per seguir la meua carrera ací perquè no he sentit una altra cosa que coses bones sobre la ciutat, el Club, la gent que treballa en ell i els aficionats. I quan vaig estar allí fa un parell de temporades vaig poder vore tot açò de primera mà. Estic segur d'haver pres la decisió correcta per a poder continuar la meua carrera d'una forma positiva”

Bryant reconeix que va parlar sobre Valencia Basket amb un extaronja com Dusko Savanovic al voltant de la ciutat i el Club “i tot el que em va dir va ser positiu. Em va dir que havia sigut un dels seus llocs favorits dins de la seua carrera i eixa és una altra de les raons per les quals estic tan emocionat de vindre i jugar a València”

Després de sis temporades en el bàsquet alemany, repartides equitativament entre el ratiopharm Ulm i el Bayern Munich, el pivot californià va a afrontar la seua primera experiència fora del país teutó. Bryant es va mostrar “molt emocionat per jugar en la Liga Endesa. És la millor Lliga d'Europa i tinc moltes ganes de provar les meues habilitats contra els millors jugadors en la Lliga. I encara més emocionat de poder fer-ho en un lloc tan genial com Valencia Basket, que és un equip que competix per estar a dalt cada any”

Quan li preguntes a Big John pel seu joc i per si mateix, prefereix centrar-ho tot en el col·lectiu, repetint una vegada i una altra que este és un joc d'equip. Davant la insistència de qui açò escriu, Bryant reconeix que “crec que puc ajudar amb la meua presència en la pintura en els dos costats de la pista, fer que l'altre equip tinga situacions complicades de defensar i ajudar amb la que crec que és una decent capacitat de tir que pot obrir el camp”, per a ràpidament deixar clar que està disposat a millorar i a adaptar-se, tot en benefici del grup: “Només sóc un treballador al servei de l'equip, que l'única cosa que vol és guanyar i que farà tot el que faça falta en cada partit per a aconseguir eixe objectiu. Açò és una cosa en el que vull treballar molt per a millorar, adaptar-me a la manera de jugar que en la Liga Endesa et porte a deixar el treball fet al final del dia, amb una victòria per al meu equip”.

A nivell de resultats, John Bryant probablement no guarde un gran record de l'eliminatòria de huitens de final de l'Eurocup de 2015 en la qual va visitar per primera vegada la Fonteta, ja que el Bayern Munich es va portar un dur correctiu en els dos partits. Però el pivot de Berkeley recorda bé la Fonteta: “L'ambient era extraordinari, els aficionats eren genials i em va agradar molt jugar allí. No puc esperar a tindre a eixos aficionats del meu costat quan jugue allí (riu)”

Eixe somriure amb el qual va començar l'entrevista i amb el qual també la tanca, amb una autèntica declaració d'intencions: “Estic realment emocionat. Les coses simplement han encaixat perfectament perquè puga ser part d'este grup tan especial i espere que puguem guanyar molts partits per als aficionats i el Club”

Destacats