Joan Ribó es reuneix amb la selecció d'hoquei abans del seu viatge als JJ.OO de Río

En el Saló de Cristall de l'Ajuntament de València, l'alcalde va rebre a jugadors i cos tècnic

Guardar

Redsticks
Redsticks

El dijous Joan Ribó va rebre als Redsticks. La selecció de Frederic Soyez es prepara per a viatjar a Brasil després d'haver-se concentrat dues setmanes a València, on ha disputat el Torneig 6 Nacions d'Hoquei (M), preparatori per als JJ.OO de Río (5 d'agost - 21 d'agost).

A l'acte van assistir a més Jesús Gracia, President de la Federació d'Hoquei de la Comunitat Valenciana, Marc Sala, Vicepresident de la Real Federació Espanyola d'Hoquei, i José María Server, Director Tècnic de la *FHCV.

Acompanyat per la regidora d'Esports, Maite Girau, ha saludat a jugadors i cos tècnic desitjant-los “sort i èxit en el gran repte que teniu per davant”. L'alcalde els ha expressat també la seua satisfacció perquè València haja sigut la ciutat triada per l'equip nacional d'hoquei per a la seua concentració abans de partir cap a Río.

La selecció masculina d'hoquei sobre herba s'ha entrenat en les instal·lacions del poliesportiu municipal de Beteró-Verge del Carmen, on també ha disputat el Torneig Sis Nacions contra els equips olímpics d'Índia, Nova Zelanda, Bèlgica, Alemanya i Argentina. L'alcalde s'ha mostrat orgullós que “unes instal·lacions construïdes en un barri de València siguen reconegudes a tot el món de l'hoquei per la seua qualitat i per ser escenari de contínues competicions d'aquest esport, considerat un dels més antics del món”.

Joan Ribó s'ha referit a més a la important repercussió tant econòmica com a esportiva, i per descomptat turística, de la pràctica de l'hoquei sobre herba a València: “Només la celebració del Torneig Sis Nacions ha suposat més d'1.800 pernoctaciones. També cal destacar el positiu impacte esportiu en els clubs de València, en el funcionament de les escoles esportives d'hoquei i en l'augment de llicències federatives”.

Les instal·lacions de Beteró han sigut reconegudes a nivell nacional pel Consell Superior d'Esports com a Centre de Tecnificació Esportiva per a l'hoquei. València ha sigut pionera en l'hoquei estatal i internacional des que en 2008 es va construir ací el primer camp del món de color blau, el color que després s'utilitzaria en els JJ.OO de Londres en 2012. Aquest tipus de camp també es va a utilitzar en Río, perquè facilita la visió de la bola tant durant els partits com en les retransmissions televisives.

Arxivat a:

Destacats