Jaume Doménech, primer lesionat

El porter del Valencia ha sigut un dels primers lesionats

Guardar

Valencia CF
Valencia CF

Ha sigut un dels primers lesionats del Valencia CF. Jaume ha patit una lesió lleu que l'apartarà de l'equip durant un parell de setmanes. En la roda del passat dijous el porter va deixar en clar que el Valencia CF té equip i ànim per a protagonitzar la Lliga que comença a l'agost. A Paterna, on es va dur a terme la conferència, Doménech va abordar bastants assumptes, però el que més va prendre l'atenció va ser la confiança que diposita en Peter Lim, l'accionista número u del club. "En conéixer a Lim em vaig adonar que era una persona propera, humil i treballadora".

Respecte a la plantilla, va deixar en clar que tots estan en forma i preparats per al que ve. "Hem arribat tots en bon estat de forma. Està havent-hi un treball de molta intensitat i molt bo", va declarar. També, va tenir paraules del fitxatge estrela del portugués Nani, "un jugador amb olfacte i que es mou molt bé dins de l'àrea". "Nani em sembla un gran fitxatge", va concloure.

Es va referir als equips que creu que barallaran la Lliga, entre ells el Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Atlético Madrid, Villarreal i Celta de Vigo, assegurant que el Valencia no es pot permetre eixir del grup dels favorits per a posicionar-se en el més alt de la taula. "Nosaltres hem d'estar ací a dalt amb els grans, el València ha de barallar per açò i el València ha d'estar ací".

Satisfet amb l'esforç que ha fet personalment, assumeix que és complicat que l'entrenador Pako Ayestarán compte amb quatre porters. Encara que admet que no ho tindrà "més difícil que l'any passat, que jo arribava de la filial".

Arxivat a:

Destacats