Jankovic: “Preferisc demostrar, no parlar. Podem fer-ho bé en les tres competicions on estem”

Will thomas i John Bryant arriben hui a València

Guardar

0-32
0-32

Vladimir Jankovic va xafar ahir a la vesprada les terres valencianes per primera vegada des que és jugador taronja. L'aler serbi mostrava un gran somriure en eixir de la terminal d'arribades procedent d'Istanbul. Tranquil i content explicà que havia decidit arribar abans amb l'objectiu de conéixer la ciutat, buscar pis i, en definitiva, adaptar-se al més prompte possible a la seua nova 'casa'. “Estic molt feliç d'estar ací. La decisió de venir a València va ser molt fàcil de prendre. Estic molt feliç que tant l'entrenador com chechu Mulero es decidiren per afegir-me a aquesta plantilla. He vingut uns dies abans perquè vull conéixer la ciutat i començar a adaptar-me al més prompte possible, per a mi això és fonamental. Vull començar a treballar el més aviat possible per preparar-nos per a una temporada que segur serà dura per a nosaltres”, explicava Jankovic.

De cara a una nova temporada alguna cosa que preocupa tant a l'equip com a l'afició són els possibles objectius que es poden aconseguir durant la temporada. El València Basket està immers en tres competicions i Jankovic considera que amb la plantilla i la qualitat de l'equip poden fer grans coses però que és millor demostrar-ho. "No vull parlar massa del futur o del que podem o no fer. Juguem en tres competicions i crec que podem fer-ho bé en les tres però preferisc demostrar no parlar. Crec que hem de demostrar-ho en la Fonteta. Em sent preparat per a ajudar i espere que tots puguem donar el nostre millor nivell i tenir una bona temporada" assenyala l'aler serbi.

Respecte al treball, l'ex de Panathinaikos considera fonamental que els nous jugadors entren prompte en la dinàmica d'un equip que manté el cos tècnic i a vuit dels seus jugadors de la temporada passada: "Som diversos jugadors nous, és important que ens adaptem prompte perquè aquesta temporada tenim molta il·lusió i esperança a fer grans coses. No obstant això, no vull parlar d'objectius concrets, cal anar pas a pas. És moment de treballar de valent per estar preparats pel que puga vindre. El que puc garantir a la nostra afició és que en cada partit posaré tota la meua passió, a jugar molt dur i a donar el cent per cent del que tinc cada dia".

El València Basket aquesta temporada té competència en totes les posicions, no obstant això, als jugadors no els espanta sinó que ho consideren un al·licient per treballar fort i, a més, consideren que tenir una plantilla llarga és beneficiosa per al club perquè sempre hi ha recanvi de qualitat davant possibles lesions o contratemps. "És molt positiu que tinguem molts jugadors en cadascuna de les posicions, no només en la meua. Les temporades són molt llargues, sempre hi ha lesions. Crec que tenim una plantilla molt completa, no m'agradaria que fora més curta. El millor d'això és que tindrem uns entrenaments molt bons, anem a treballar cada dia amb grans companys que alhora són grans competidors. Crec que el nostre equip al complet quan estiga serà molt bo. Anem a treballar intensament per estar preparats i esperem que això servisca per a donar-nos una temporada exitosa

Thomas i Bryant arriben a la ciutatPer la seua banda, sobre les 12 del matí arribaran els nous jugadors interiors del València Basket a la capital del Túria. Will Thomas i John Bryant procedents des de París i Frankfurt respectivament. L'endemà seran sotmesos a les pertinents revisions físiques i mèdiques amb la finalitat de formalitzar el seu fitxatge pel club taronja.

Arxivat a:

Destacats