Jankovic completa el seu fitxatge per el Valencia Basket

Serà presentat el 25 d’agost en el Centre Comercial i d’ Oci MN4

Guardar

SONY DSC
SONY DSC

L’aler serbi amb passaport grec Vladimir Jankovic (2.02m, Belgrad, 03/03/1990, 26 anys) va passar de forma satisfactòria les proves físiques i mèdiques, per la qual cosa certifica la seua incorporació al Valencia Basket per a la pròxima temporada, fins a juny del 2017. Serà presentat el dijous 25 d'agost en el Centre Comercial i d'Oci MN4

Proves físiques i mediques superades

El nou jugador taronja va superar les diferents proves a les quals va ser sotmés, supervisades pel doctor del primer equip, Miquel Frasquet. Després de sotmetre's a les analítiques, Jankovic va visitar la Clínica ERESA per a sotmetre's a les proves cardiològiques i d'esforç a càrrec de la cardiòloga Dra. Pilar García.

Sobre Vladimir Jankovic

El jugador internacional grec aterra a València com a agent lliure, després d'haver jugat les tres últimes temporades en el Panathinaikos i haver participat el mes passat en la Lliga d'Estiu de les Vegas amb els New Orleans Pelicans. En les seues tres temporades en l'equip verd, Jankovic va guanyar una Lliga i tres Copes de Grècia i va acreditar una targeta de 7,3 punts, 3,3 rebots, 2 assistències i 0,8 pilotes furtades en la Lliga grega.

Destacats