Héctor en Río: "El dia 14 lluitarem per les medalles"

Després d’aconseguir el diploma olímpic en llançament de pes, se centra en la javelina

Guardar

IMG_8527
IMG_8527

Héctor Cabrera ja sap el que és competir en l'estadi olímpic. Dijous passat va disputar la prova de llançament de pes i, malgrat fer prop de dos anys que no ho feia, va superar la prova amb nota. El llançador d'Oliva va complint somnis en Río i millorant les seues marques personals. De moment, segueix entrenant per a aconseguir el seu principal objectiu: l'or en llançament de javelina.

El seu vuité lloc en el llançament de pes del passat dijous, la qual cosa li va donar un merescut diploma olímpic, no solament li va servir per a portar-se un merescut reconeixement sinó que amb un llançament de 13,75 va aconseguir millorar notablement la seua millor marca personal. L'anterior està situada 25 centímetres per sota d'aquest llançament pel qual Héctor compta amb un nou rècord personal.

No obstant això, el llançador d'Oliva segueix treballant per a aconseguir l'objectiu que li va portar a Riu, aconseguir la medalla d'or en llançament de Javelina, que és la seua especialitat. "La prova de llançament de pes ens ha servit tant per a comprovar el meu estat de forma real com per a tenir sensacions dins de l'Estadi Olímpic", explicava a València Extra Héctor Cabrera qui afegia que "ha sigut molt especial poder llançar allí i, des d'aquest moment, només centre la meua preparació i concentració en la prova de javelina del dia 14. Allí és on espere poder lluitar per les medalles".

Destacats