Héctor en Río: Cap de setmana de treball i plaer

El d'Oliva segueix entrenant dur però també troba temps per a gaudir

Guardar

IMG_0389
IMG_0389

Adaptat i gaudint. Héctor Cabrera ja està aclimatat a les condicions en la qual haurà de competir el pròxim 8 de setembre. El llançador d'Oliva segueix treballant intensament per a aconseguir el seu somni. Entrenaments, tant en el gimnàs com en la pista, també deixen una mica de temps i espai per al gaudi, no tot anava a ser treballar.

El cap de setmana li ha valgut a Héctor per a començar a recórrer la seua casa per aquests dies. El gimnàs i la pista li les coneix a la perfecció però també ha aprofitat per a donar una ullada al que li envolta. "Hem visitat la zona recreativa on estan les màquines i les diferents zones de jocs. La veritat és que està molt bé equipada amb taules de ping-pong, billar, sala cinema, televisors, etc. També hem eixit a fer un volt per fora de la Vila, no gaire lluny la veritat, però també volem visitar Riu. No tot és treballar, cal gaudir".

Respecte al treball realitzat aquests dies, a més del gimnàs Héctor s'ha dedicat als llançaments de competició i als llançaments tècnics. Per exemple, segons explicava a València Extra, el dissabte es va dedicar a realitzar al matí "un parell de llançaments tècnics i uns deu llançaments tipus competició".

Destacats