Héctor Cabrera: "Esperem que el Jet lag no ens jugue una mala passada"

El llançador d’Oliva va arribar este dijous a Río per a competir en els Jocs Paralímpics que comencen dimecres que ve

Guardar

IMG_0495
IMG_0495

El somni d'Héctor Cabrera va cobrant forma. Si fa mesos se sentia satisfet després d'haver aconseguit una plaça per a competir en els Jocs Paralímpics de Río, hui és un home feliç. Cabrera frega des d'este dijous el seu somni olímpic amb les gemmes dels dits, l'expedició espanyola ja està instal·lada en la qual serà la seua casa durant els pròxims dies, la Vila Olímpica. El llançador de javelina no solament ja ha desfet les maletes sinó que des del minut 1 ja treballa per a penjar-se el preuat or i escoltar l'himne d'Espanya des del més alt del podi.

El valencià va explicar a València Extra que espera que el Jet lag no li jugue una mala passada pel que des del primer moment estan treballant per a adaptar-se. "Hui, per ahir, en ser el primer dia anem a fer un xicotet escalfament per a descarregar cames i agafar les sensacions de ser persones. Esperem que el Jet lag no ens jugue una mala passada, la veritat és que de moment ho estem portant bé", explicava a aquest mitjà Cabrera.

De la mateixa manera, Héctor va voler explicar el seu viatge fins a Río, les sensacions que té i com està vivint l'experiència. "El viatge ha sigut realment llarg, 14 hores amb dos vols (València-Madrid i Madrid-Ric). Ha sigut un viatge tranquil. Hem de donar les gràcies a Iberia per les comoditats que ens han proporcionat en el vol. La veritat és que érem bastants espanyols pel que el viatge va resultar ser bastant amé", comentava el d'Oliva.Respecte a la seua arribada a Río i la Vila Olímpica, Cabrera va assenyalar que l'organització s'havia ocupat de tot i que, de moment malgrat les retallades anunciades, tot estava correcte. "L'arribada a Río ha sigut increïble, l'organització s'ha ocupat de tot, ens van donar les maletes sense quasi espera, el transport que ens va portar fins a la Vila Olímpica va ser molt bo, el viatge tranquil. Les habitacions estan molt bé, tenim les mateixes comoditats i facilitats que els olímpics", concloïa Cabrera.

Destacats