Guillem Ferrando, un prodigi sobre el parquet

El base de Benifairó compta amb unes excepcionals qualitats per a arribar a tocar el cel

Guardar

13187923_1018828751532447_1210315794_n
13187923_1018828751532447_1210315794_n

Si en aquests moments hi ha estel que brilla amb llum pròpia en les categories infantils del València Basket aqueix és Guillem Ferrando. El base de Benifairó porta el basket en les venes, des de ben xicotet el bàsquet ha estat present en el seu moment a dia, ja que sent el seu pare un gran amant d'aquest esport, a casa no solament ho practica Guillem sinó que els seus dos germans també fan els seus passos en el parquet.

Format en el Club Basket Tavernes, va anar en 2014 quan el València Basket es va fixar en ell, li va posar la seua samarreta i li'l va portar a les seues files. Des de llavors és considerat una de les grans esperances de la pedrera taronja, Ferrando no deu notar massa la pressió i segueix gaudint de la seua passió, si s'ha de jutjar pels resultats obtinguts amb la samarreta de la Selecció Espanyola O14M en el Torneig BAM celebrat aquest mes en la ciutat eslovena de Slovenj Gradec. En el torneig, Guillem va ser titular en quatre dels sis partits, realitzant la seua millor actuació en el partit més complicat per als espanyols. En finalitzar la competició, el taronja signava una targeta de 5,2 punts, 2,8 rebots i 1 assistència.

Els experts en la matèria defineixen al base de Benifairó com un director de joc molt talentós, amb un excel·lent domini de la pilota i una soltesa quasi impròpia per als seus 14 anys. Aquestes característiques fan que el base siga un jugador desequilibrant capaç de tornar bojos als seus defensors. Això, unit a la seua intel·ligència i agudesa mental li propicia ser capaç de llegir i interpretar el joc a la perfecció.

No obstant això, les qualitats del canterano taronja no acaben ací doncs al seu lideratge en la pista s'uneix la seua capacitat anotadora, la seua velocitat i la seua agilitat de moviments. Jugador creatiu on n'hi haja fa les delícies dels amants del Basket.

Destacats