Fernando San Emeterio, últim descart de la Selecció Espanyola per a Rio 2016

Guardar

San Emeterio
San Emeterio

L'aler de València Bàsquet Fernando San Emeterio ha format al costat del ex taronja Pau Ribas la parella d'últims descartes del seleccionador nacional Sergio Scariolo abans de donar la llista definitiva de dotze jugadors que representaran al bàsquet del nostre país en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

Els jugadors de València Bàsquet Guillem Vives i Joan Sastre també van formar part de la preselecció inicial de 24 jugadors facilitada per Scariolo, encara que van ser descartats amb anterioritat.

El valencià Víctor Claver serà l'únic jugador amb passat taronja que viatge a Brasil per aquests Jocs Olímpics. La llista la completen Pau Gasol, Rudy Fernández, Sergio Rodríguez, Juan Carlos Navarro, José Manuel Calderón, Felipe Reyes, Víctor Claver, Willy Hernangómez, Álex Abrines, Sergio Llull, Nikola Mirotic i Ricky Rubio.

El ràfec càntabre de València Bàsquet ha assenyalat després de conéixer la notícia, en declaracions facilitades per la FEB, que "lògicament és un pal dur, però ja se sabia des del principi que anava a ser una decisió molt complicada. Desitge a l'equip el millor, que torne a Espanya amb una medalla".

Per la seua banda, el seleccionador nacional Sergio Scariolo ha comentat que descartar al "19" taronja "ha estat una de les decisions més doloroses que he hagut de prendre en els meus anys amb la Selecció. Fernando és un jugador que aporta moltes coses en la pista i una de les millors persones que he conegut al món el bàsquet"

Arxivat a:

Destacats