Fent Camí Mislata aconsegueix la tercera posició en la Copa del Rei

Fent Camí tercera posición

La pista coberta d'atletisme del Centre Esportiu Municipal Gallur es va vestir de gala dissabte passat per a acollir l'edició 36 de la Copa del Rei i de la Reina de Clubs en esta modalitat organitzada per la Federació Espanyola d'Atletisme.

El tercer lloc del podi va ser per al club d'Atletisme de Mislata. Fent Camí, que va demostrar una gran actuació en esta edició, i per tercer i segon any consecutiu van aconseguir el podi en la màxima competició per clubs reservada als huit millors d'Espanya.

Tant J.A. Pinedo, en pes, i l'equip de relleus 4x200 (López, Erete, Carrión i Mirete) van aconseguir el record de club, quedant-se en segona posició. La tercera posició va ser per a X. Carrión en 400 metres llargs i G. Roldán, en altura. Per la seua banda, Erete, en 200 metres llargs, i I. Prado, en 60 metres llargs, van aconseguir la quarta posició.

Per darrere del F.C. Barcelona i del Playas de Castellón, el Fent Camí Mislata torna a prendre possessió del títol en esta copa en una de les grans cites d'atletisme baix sostre, en la qual s'ha posat en joc el primer títol absolut de la temporada.