Ezequiel Garay: “Estic molt feliç i encantat de la vida de poder estar ací”

El nou reforç del Valencia i protagonista de l’últim dia de fitxatges fa les seues primeres impressions sobre l’intens moment que està vivint en la seua arribada

Guardar

Ezequiel Garay
Ezequiel Garay

El jugador argentí provinent del Zenit va parlar amb VCF Radio sobre la seua arribada al València, la seua idea del futur en el club i les qualitats amb les quals he vingut a aportar en un equip que necessita amb urgència dels seus serveis.

Quan faltaven 15 minuts per a la mitjanit del dimecres, i després de tibants hores d'espera, es va anunciar el seu fitxatge fins al 2020 i tant les xarxes socials com els aficionats van poder dormir després d'un sospir d'alleujament i satisfacció. El matí d'ahir es va incorporar immediatament als entrenaments al costat dels seus companys.

"Estic molt content d'estar ací en el Valencia. Ara a gaudir i donar aqueixa confiança que m'ha donat", va afirmar satisfet. "La veritat que no m'he sentit com un jugador nou, m'he sentit com un més", va confessar referint-se a la seua ràpida arribada als entrenaments.

Respecte a la recepció de l'afició, fins i tot en les xarxes socials, Garay es va mostrar satisfet: "Li agraïsc molt a l'afició. Es ve açò de l'any passat, que també va haver-hi interés, però no es va poder concretar", va afirmar. "És clar que fa un temps que el València venia interessat en mi (...) La veritat és que estic molt feliç i encantat de la vida de poder estar ací".

El defensa nascut a Rosario va relatar breument l'interés d'altres equips pels seus serveis i va expressar les expectatives que té en la seua arribada definitiva al conjunt: "És veritat que hi havia ofertes de clubs importants (...) Però sempre ha sigut la meua idea venir al València, perquè tinc companys amb els quals vaig jugar, Enzo Pérez, Siqueira, i la veritat és que em van parlar molt bé del que és el club", va confirmar. "Vinc a ajudar a l'equip, intentar que torne a estar a dalt".

Després d'haver viscut en la freda Sant Petersburg, el defensa també va tenir paraules per a la ciutat del Túria i el seu clima: "La veritat és que eixir a entrenar i no veure el sol i ara poder veure-ho s'agraeix molt i es gaudeix molt. Açò és una nova etapa i una nova vida, i cal gaudir-ho", va expressar.

En l'entrevista el jugador també va dedicar paraules al fitxatge recentment cedit des del Manchester City, Eliaquim Mangala, qui ho acompanyarà en la tasca que junts han d'enfrontar: ser el nou eix defensiu de l'equip: "Espere que amb Mangala ens compenetrem molt bé i que puguem ajudar a l'equip", va concloure.

Eliaquim Mangala i Ezequiel Garay seran presentats hui, des de les 12.45, en el Camp de Mestalla.

Destacats