Èxit en la Trobada Femenina de Galotxa celebrada en Borbotó

Guardar

Les jugadores de la trobada de galotxa femenina feta en Borbotó
Les jugadores de la trobada de galotxa femenina feta en Borbotó

Totes les jugadores que es reuniren este dissabte en el carrer de pilota de Borbotó quedaren molt satisfetes amb l'experiència, després d'estar jugant a galotxa al llarg de tot el matí.

La segona de les trobades femenines que està organitzant la FPV, amb el recolzament de la Diputació de València, va convocar a sis equips de galotxa, procedents dels clubs de la Pobla de Vallbona, Borbotó i Tavernes Blanques.

La matinal ha estat una prova molt satisfactòria per a la organització de la categoria femenina del Campionat Interpobles Edicom de Galotxa. S'han determinat punts importants per a qualsevol torneig com dimensions del terreny de joc, la pilota que s'utilitzarà o part de la reglamentació a aplicar. En la pròxima edició del torneig Edicom participaran noves jugadores en la modalitat com Andrea, Anna i Bea de la Pobla de Vallbona, o Paula i Elvira de Tavernes Blanques, junt a jugadores ja habituals de la galotxa com Andrea de Montserrat, Sara de Godelleta, Luisa de Moncada o Amparo de Borbotó.

Destacats