En les seus finals l'Individual de Raspall femení

La sisena edició del Campionat Autonòmic Individual de Raspall femení ja s'acosta als seus finals

Guardar

Amparo de Borbotó espera rival per a la  final de primera (1)
Amparo de Borbotó espera rival per a la final de primera (1)

Després d'eliminar a Andrea del CPV Monsterrat en les semifinals, en la màxima categoria està Amparo del CPV Borbotó, qui espera rival per a la gran final. En l'altra eliminatòria està Myriam de l'Alqueria d'Asnar i Ana de Beniparrell; la guanyadora s'enfrontarà a Amparo.

En qualsevol cas, enguany es donarà una final inèdita, ja que Noelia de Beniparrell i Mar de Bicorb, subcampiona i campiona 2015 respectivament, no van poder participar aquesta vegada.

D'altra banda, en la divisió de plata Aida de Moixent ja està en la final i espera a qui guanye en semifinal entre Erika de l'Alqueria d'Asnar i Marta de Tavernes Blanques. En tercera categoria s'enfrontaran Claudia de la Valldigna i Leticia de Bicorb per a definir a la campiona. En tant, en la categoria de promoció la final ja està definida, on es realitzarà una final molt interessant: dues xiques de la Ribera, Angela i Natalia. Finalment, les veteranes encara hauran d'esperar a jugar les semifinals el cap de setmana vinent: Susana de Bicorb s'enfrontarà amb Sandra de Moixent en la primera eliminatòria, mentre que Eva de Meliana es jugarà una plaça en la final amb Lorda de la Valldigna.

Les finals es jugaran el divendres 29 de juliol en la pista de Beniparrell durant la vesprada i el matí del dissabte 30 de juliol en la pista de *Borbotó, en horaris encara pendents de confirmació.

Destacats