Els primers fitxatges d'Alexanko

En València Extra analitzem un mercat de fitxatges en plena ebullició i intentem confirmar les entrades i eixides

Guardar

mercado de invierno fichajes
mercado de invierno fichajes

El director esportiu del Valencia va començar a treballar immediatament després de la dimissió de García Pitarch, qui va deixar el club enmig d'una crisi encara més profunda i un mercat d'hivern que afrontar.

Alexanko segueix fent alguns contactes més enllà de l'eixida de Prandelli. En primer lloc, en el seu període ja s'ha assegurat l'arribada de Maksimovic, qui va signar pel Valencia en el punt límit, quan Suso encara estava lligat. Ja s'ha confirmat que arribarà a l'estiu a cost zero.

Quan l'entrenador italià va arribar a Paterna una mica abans de deixar el club, no va veure a Zaza, no hi havia senyals del fitxatge que més volia. Va ser una de les raons que ho van convéncer per deixar al club. El punt de no tornada.

Zaza molt a prop, Jesé molt lluny

Des del diumenge parlen que Zaza podria arribar a Espanya, és a dir, el seu nom mai va desaparéixer del mapa de fitxatges. Tuttosport confirma a més que el Villreal i el Valencia són dos interessats importants. Alexanko no s'ha mantingut en pausa sobre este tema, ja que s'ha contactat amb la Juventus per obtenir-ho, encara que té l'ordre de no esforçar-se massa i rastrejar altres opcions.

Paradoxalment, un dels jugadors que podien assegurar la permanència de Prandelli podria arribar d'igual manera, i fins i tot sumar a Evra en una transacció que espera solament l'aprovació dels jugadors i els seus agents.

El director esportiu està cridat a trobar a algú en davantera; però si algú parla de Jesé, utilitza paraules buides, ja que l'actual PSG té moltíssimes ofertes i el Valencia no és ni l'ombra d'una possibilitat. Fins al tancament d'esta edició no hi ha gens clar sobre quin davanter podria arribar.

Una altra prioritat de la direcció esportiva és reformar el centre del camp valencianista, per la qual cosa necessita desfer-se d'algun jugador que puga donar crèdits per trobar a algú si hi ha un adéu. Enzo Pérez és un d'ells, però també Parejo, que ja va voler partir a l'estiu. Quan això siga clar començaran a sonar els migcampistes.

José Ramón Alexanko s'involucra amb vehemència en l'ordre i la nova constitució del club perquè Meriton ja no vol crisi, ni dimissions, ni vergonyes també fora del camp de joc. Així mateix Voro, que es queda fins a final de temporada i informa amb diligència els seus gustos per construir a un equip competitiu i afrontar la segona roda de la Lliga.

Destacats