Els participants del Campus Internacional Worcester-Valencia Basket 2016 canvien la seua rutina

Després de l’excussió els joves tornen a la rutina

Guardar

excursion worcester
excursion worcester

Els participants espanyols en esta primera edició del Campus Internacional de bàsquet organitzat per Valencia Basket i la University of Worcester s'han pres un xicotet respir dins de les seues activitats esportives i acadèmiques per a realitzar una excursió per a conéixer la veïna localitat de Birmingham, dins del programa d'immersió en la cultura anglesa.

Superat l'equador dels dies del Campus, els acampadors han recorregut els 39 quilòmetres que separen Worcester de Birmingham després d'una sessió matinal d'entrenament centrada en el perfeccionament del tir i del passe. Allí han pogut conéixer els atractius d'esta ciutat com el City Hall, la Library, la Art Gallery amb el museu i la zona comercial, amb temps lliure per a recórrer el centre de la ciutat. Després tornada a la rutina per als participants en el Campus amb una nova sessió d'entrenament i dues jornades més de la Lliga nocturna de 5x5.

Basketball&English

A partir de hui, els joves participants aprofitaran els últims dies del Campus amb la tornada al programa d'activitats diari que va des de les 9 del matí i fins a les 9 de la nit. Com es pot apreciar en les fotografies, els xics i xiques estan treballant en la millora del seu domini de la llengua anglesa, rebent dues hores diàries de classe amb professors natius. Quan no estan en classe, els acampadors es vestixen de curt per a seguir practicant el seu anglès amb els entrenaments en este idioma amb joves anglesos i d'altres nacionalitats i en la competició de la Lliga nocturna.

Destacats