El València CF homenatjarà als seus socis més fidels

Este divendres es farà un homenatge als quals porten 50 anys abonats en el club

Guardar

Valencia CF
Valencia CF

Este divendres 12 d'agost, en l'estadi Mestalla i un dia abans de l'estrena de l'equip en el seu camp, el Valencia CF retrà homenatge als abonats que porten ininterrompudament almenys 50 anys donant el seu suport al club. S'ha considerat que 50 anys signifiquen tota una vida recolzant i fent valencianisme, per la qual cosa a les 20 hrs la, juntament amb l'Associació de Jugadors, el club reconeixerà aquesta fidelitat en l'esdeveniment “50 anys amb el València C.F.”.

La presidenta del València, Lay Hoon Chan, farà lliurament a aquests abonats d'una insígnia especial que reconeix aquesta trajectòria i la seua constància. La insígnia serà a més atorgada cada temporada, des d'ara endavant, a tots els afeccionats que complisquen 50 anys ininterromputs com abonats. Lay Hoon considera açò “un homenatge merescut a molts afeccionats que han fet molts sacrificis en la seua vida pel club i mereixen aquest reconeixement de cor, ells representen les nostres arrels i els nostres millors valors de lleialtat i fidelitat”.

L'Associació de Jugadors, per la seua banda, estarà representada amb més de 25 integrants de totes les èpoques, que faran alhora de padrins i testimonis directes de l'homenatge que es regalarà als afeccionats. Tots els guardonats en aquest esdeveniment de llançament d'aquesta iniciativa (75 abonats han confirmat ja la seua assistència), han sigut convidats també a la llotja pel partit del Trofeu Taronja Estrella Damm, a disputar-se aquest dissabte 13 d'agost entre el Valencia CF i la Fiorentina.

Arxivat a:

Destacats