El trofeu d'estiu de pilota valenciana en les semifinals

Guardar

Pilota valenciana
Pilota valenciana

El torneig eliminatori en les competicions de clubs d'escala i corda ja està en semifinals.

En el "Trofeu d'Estiu d'Escala i Corda" les cinc categories de competició ja han disputat algunes de les partides d'anada de les semifinals. En el cas de primera categoria, Algimia d'Alfara i Faura van jugar la primera el cap de setmana passat. Ha vençut Faura, els qui ja estan prop de formar part de la final, en guanyar 15 a 60. Marquesat i Massalfassar es jugaran l'altra plaça per a la final absoluta del torneig i així definir a l'últim integrant de la gran final.

En la divisió de plata, és Montcada qui també sembla finalista, després de véncer com a local a Xàbia. En qualsevol cas, els alacantins tenen un important avantatge en el seu trinquet, per la qual cosa caldrà esperar. En l'altre costat del quadre ja coneixem al finalista de segona perquè l'equip de la Valldigna no podrà jugar la semifinal contra Torrent per motius laborals, per la qual cosa els torrentins ja estan classificats per a la final de categoria.

En tercera són Foios, Torrent, Massalfassar i Montcada els que es jugaran les places de finalistes. Mentre que en quarta A ho faran Moixent, dos equips més del CPV Torrent, i un altre de Montcada. Completa la fase final de les eliminatòries pel títol de quarta B, on dues formacions del CPV Picanya, juntament amb Carcaixent i Borbotó, que aspiren a disputar la seua final.

Destacats