El major projecte esportiu del Valencia Basket

Uns 15.000 m2 dedicats íntegrament al bàsquet faran les delícies dels amants d’aquest esport

Guardar

2_ok
2_ok

L'Alqueria del Basket, el projecte més gran esportiu que l'entitat emprén en els seus 30 anys d'història, i que es dedicarà per complet a l'activitat del bàsquet de formació. La previsió és que la nova instal·lació puga veure la llum en el quart trimestre del 2017.

1 panelOcuparà una superfície propera als 15.000m2 i comptarà amb 13 pistes, de les quals 9 són cobertes equipades amb parquet i 4 són descobertes per a la pràctica del bàsquet a l'aire lliure. La pista principal estarà en un recinte individual equipada amb una graderia per a més de 300 espectadors i preparada per a realitzar entrenaments d'elit i partits de lligues de formació.

4_okLa instal·lació també comptarà amb gimnàs, instal·lacions per a metges i fisioterapeutes, vestuaris adaptats per a persones de mobilitat reduïda, sala d'estudi per als xiquets i zona de servei per als familiars i tècnics. Una de les grans característiques de L'Alqueria del Basket és que, gràcies a les instal·lacions amb la qual estarà dotada, es podran disputar fins a 13 partits de bàsquet de forma simultània en les millors condicions.

L'Ajuntament de València ha concedit les llicències oportunes per a iniciar la construcció de la futura Alqueria del Basket en la parcel·la annexa al pavelló de "La Fonteta", en els terrenys municipals cedits per conveni al club per als pròxims 50 anys i després dels quals la parcel·la i les instal·lacions es revertiran de nou a la ciutat.

 

5_ok6_ok

 

 

 

Destacats