El dia somiat de Carlos Soler

Guardar

Carlos Soler
Carlos Soler

El canterà ja no ho és. Just en la setmana en què va marcar el seu primer gol en l'espectacular partit jugat contra el Villarreal, va pujar al primer equip. Era necessari que tornara Voro després d'un altre desastre perquè les ratapinyades miraren dins de la seua cova i veren a algú que sempre va estar allí.

Amb este gest, l'entrenador i el club blinden al jugador per si apareix algun interessat a comprar-ho, que ha d'haver-los. Saben que Soler és un diamant en brut i que d'una o una altra forma podria significar el desenvolupament del migcamp blanquinegre i, per tant, de l'equip complet.

Fubolísticament el jugador de 20 anys és una màquina. Les seues arrencades eludint oponents, la seua visió de joc i -ara- eixa capacitat de definir ho destaquen entre els seus companys. No per res ha sigut convocat abans per a la Selecció i precisament per això Voro li ha atorgat confiança en inspirar-li valencianisme a ell i els seus companys.

El cap de setmana vinent comença la segona roda de la Lliga. El Valencia visita a Las Palmas que, quan Ayestarán s'asseia en la banqueta, va regalar quatre dianes a domicili. Ara està este xic i probablement l'ànima i el motor de l'equip no es deixen aixafar d'eixa forma.

Arxivat a:

Destacats