Dos jugadors locals de billar elevats al podi

David Martínez, del Club Montcada, i Javier Palazón, del Club Paiporta, van ser protagonistes en el V trofeu de la Comunitat de Madrid

Guardar

Martínez i Palazón
Martínez i Palazón

Els dos valencians han tingut un bon joc en l'última prova del rànquing en el V trofeu de Madrid. Martínez va aconseguir el títol i Palazón ha pujat al número u del rànquing.

Des del 4 al 10 de juliol, de 99 jugadors que es van citar en el campionat, 14 van ser en representació de la Federació Valenciana, una presència que parla molt bé de com es desenvolupa el billar en la comunitat.

El diumenge passat van jugar les semifinals i van continuar competint. Martínez va vèncer al tricampió mundial Daniel Sánchez, demostrant quant ha progressat durant la temporada en la seua primera vegada triomfant a nivell nacional.

No obstant Palazón solament va aconseguir el tercer lloc en aquesta ocasió, açò va ser suficient per a pujar al número u del rànquing 2015/2016, una recompensa que realment comporta un sabor a triomf.

Actualitzat el rànquing i amb aquests resultats tancats, Palazón gaudeix de la primera posició i Martínez es queda en el lloc 3, a més d'altres dos jugadors valencians en el top 20 (Raúl Conca en el 15 i Carlos Crespo en el 7). Amb açò, la Federació Valenciana s'encastella en el més alt del billar a Espanya.

Destacats