Donaire: “Demane paciència perquè este equip anirà a més. Encara ens queda coses per polir”

Entrevista amb el porter Donaire del Valencia Futbol Platja.

Guardar

image
image
Després d'haver participat en el XXIII Trofeu Ciutat de València… Quin balanç fa de l'equip i de la seua participació?
En el torneig la veritat és que hem tingut moments d'alts i baixos i al final això s'ha notat. El primer partit, que sempre és una mica més complicat, ho vam perdre i ho hem arrossegat encara que la veritat és que amb els jugadors que tenim per raons tècniques hem aconseguit bons resultats també.Som un equip que, encara que individualment som bons jugadors, en equip encara ens queda una mica per polir, hem d'asseure certes bases... L'única cosa que demane a la gent és paciència perquè aquest equip anirà a més i aspirarem a guanyar tot el possible i el que estiga al nostre abast.
Quan parla de polir l'equip… quan creu que estarà preparat?
Bé, el torneig que hem disputat aquest cap de setmana ens ha servit per a anar de menys a més. D'això ens hem pogut adonar en aquest últim partit contra el Llevant UD, guanyem 0-3 amb el partit controlat en tot moment i cal tenir en compte que els jugadors del Llevant UD són molt bons. Crec que això ha estat el principi perquè aquesta unió que necessitem es consolide i d'aquí d'ara endavant aniran les coses molt millor.
Una més personal… Com va començar al món del futbol platja?
Aquest 2016 fa deu anys que vaig debutar amb la Selecció Nacional. Considere que l'esport em va triar a mi en lloc de jo d'ell, cadascun va segons les seues qualitats i crec que el meu esport és aquest, realment vaig començar debutant en la Selecció encara que ja jugava al futbol. Com la majoria de jugadors fa uns quinze anys disputava tornejos amateur com es poden jugar aquí i Joaquín, el Seleccionador Nacional actual, em va veure, em va fer diverses proves, vaig anar en diverses ocasions amb la Selecció des de llavors fins ara.
Es podria dir que ho ha guanyat tot, amb què es queda, quina sensació té?
Les sensacions són molt bones. Haig de reconéixer que en l'àmbit col·lectiu tinc una espineta clavada: el campionat del món que se'ns va escapar en 2013. No obstant això, sí que és cert que tinc diversos títols en l'àmbit individual però la veritat és que no són mèrits meus sinó de l'equip doncs la defensa sempre ho ha fet molt bé i jo he contribuït al fet que vaja bé. Estic molt content i amb moltes ganes de repetir tots els èxits.
Quin és la seua meta actualment?
Sempre vaig pas a pas, m'agrada pensar partit a partit. Ara mateix la meua meta és la Superfinal de la Lliga Europea que és el que tenim més pròxim. Després hem de fixar-nos com a objectiu el classificatori per al mundial, que és el principal objectiu d'aquesta temporada. Volem i hem de classificar-nos per aconseguir anar l'any que ve al Mundial que es disputarà en Les Bahames.
Un somni individual
Ser campió del món i repetir el guant d'or que vaig aconseguir en l'anterior mundial.
Destacats