CITROËN, en el III Saló Nacional de les Famílies Nombroses

Guardar

img_2207
img_2207

Citroën és patrocinador oficial de l'III Saló Nacional de les Famílies Nombroses, que va tenir lloc en el Pavelló 6 Bis del Fòrum Nord de la Fira de València els dies 3 i 4 de juny. En la mostra es va poder veure en viu i en directe els Citroën SpaceTourer i C4 Picasso (7 places), dos dels models que, al costat del C4 Picasso i el Berlingo Multispace, formen una gamma de vehicles familiars que s'ha convertit en tota una referència.

Citroën ofereix un descompte especial per a les famílies nombroses de 750 euros en els monovolums Citroën C4 Picasso i Citroën Grand C4 Picasso (7 places), així com en els Citroën SpaceTourer i Citroën Berlingo Multispace. 350 euros en cas que es trie qualsevol altre model de la gamma. A més, per als socis de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses els avantatges arriben fins als 1.000 euros.

En tots els casos, ofereixen un espai interior i una modularitat que s'adapta a qualsevol tipus de necessitat: des de portar als xiquets a l'escola, fins a fer la compra o eixir d'excursió a la muntanya. Tot açò podent gaudir d'elements que faran més confortable el viatge als més xicotets com a àmplies superfícies envidrades, múltiples espais per a guardar objectes, safates tipus avió, preses de 12 V, USB i Bluetooth, possibilitat d'incorporar suports per a DVD, etc. I oferint, a més, la possibilitat de triar entre una variada gamma de motors, gasolina i dièsel, d'última generació eficients i econòmics.

La modularitat del Citroën SpaceTourer i la seua gamma, disponible en tres talles diferents i amb fins a nou places, en funció de l'acabat, li permeten adaptar-se als usos més diversos, des de convertir-se en una oficina mòbil a transportar còmodament a una família nombrosa. Hi ha un per a cada necessitat.

Aquest model disposa de l'oferta més completa de la seua categoria i estableix noves referències per l'eficiència de la seua plataforma i els seus motors 'best in class', el seu disseny atractiu i un interior en el qual es gaudeix de cada desplaçament, gràcies al seu equipament innovador i el seu confort d'alt nivell, disposant de fins a sis ancoratges ISOFIX, tres en la segona fila de seients i altres tres en la tercera.

Destaca pel seu modularitat rècord. En el maleter, que es pot carregar còmodament gràcies a la loneta de portó, fins a 2.932 litres de capacitat (en configuració de 5 places). Les seues dues portes laterals elèctriques obertura mans lliures, exclusives en el segment, faciliten encara més l'accés a l'interior.

I per a qui condueix, un ampli equipament d'ajudes a la conducció úniques en el seu segment. Tecnologies útils per a fer molt més fàcil la conducció. Disposa de Càmera de Visió 180° (Top Rear Vision), permet comprovar dades essencials sense apartar la vista del que succeeix en la carretera, gràcies al Head Up Display (exclusiu en el segment), mentre que el reconeixement de senyals amb indicació de la velocitat màxima permet adaptar en pocs segons la velocitat del SpaceTourer a la preconitzada en la via. Arribar a qualsevol destinació pel camí més ràpid es converteix en alguna cosa sempre possible gràcies a Citroën Connect Nav, un sistema de navegació connectat amb reconeixement vocal que, a més, informa sobre la situació del tràfic en temps real.

No oblida a altres usuaris de la carretera, com demostren els fars intel·ligents Smartbeam, que regulen el canvi de llums de carretera a il·luminació d'encreuament per a evitar enlluernaments a altres conductors. Un equipament de seguretat que es completa amb l'Alerta d'Atenció del Conductor i l'indicador de descans recomanat (Coffee Break Alert). Tot açò amb el preu més assequible per a una versió d'aquest acabat.

Fabricats en la planta del Grup PSA a Vigo (Galícia) i capdavanters de la seua categoria, els Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso (7 places) van suposar, des del seu llançament, un canvi d'era en el segment dels monovolums compactes, tant pel seu disseny com per tecnologia i prestacions. Tots dos vehicles, amb un estil diferenciat, són revolucionaris tant per fora com per dins.

L'interior destaca per la seua amplitud. Tots dos disposen de tres seients individuals en la segona fila, amb ancoratges ISOFIX. A més, incorporen els últims avanços en matèria de seguretat i ajudes a la conducció, com un sistema de regulació actiu de velocitat que, gràcies a un radar situat en el paracolps davanter, detecta i alerta de tota ralentització del vehicle situat davant, i manté una distància constant actuant sobre l'accelerador o el fre motor o el Park Assist, que efectua una maniobra automàtica d'aparcament una vegada que la plaça ha sigut detectada.

Es tracta de tecnologies que faciliten la conducció i que suposen una primera etapa cap al vehicle autònom, com el reconeixement del límit de velocitat, l'Active Safety Brake, que activa automàticament el frenat d'emergència en cas de risc imminent de col·lisió, l'avís de canvi involuntari de carril actiu, l'indicador de descans recomanat (Coffee Break Alert), que avisa a qui condueix, en trajectes llargs, quan arriba el moment de fer una parada, o el sistema de vigilància de l'angle mort actiu, entre altres equipaments.

També amb l'etiqueta "Made in Spain", el Citroën Berlingo Multispace és tota una referència entre els vehicles polivalents, en conciliar disseny i funcionalitat, confort i robustesa, tecnologia i senzillesa. Integra el millor del saber fer de Citroën, amb elements que optimitzen el confort i la practicitat, com el Modutop®, que aprofita el sostre envidrat per a guardar objectes, el confort dels seients i de la suspensió, la loneta practicable, que facilita l'accés al maleter i les tres places posteriors independents amb la possibilitat d'incorporar tres cadires per a bebés.

Les seues tecnologies estan pensades per a un ús senzill, com la nova pantalla tàctil de 17,8 cm, en la qual es reuneixen totes les funcions multimèdia i de navegació. A més, permet duplicar les aplicacions compatibles d'un smartphone mitjançant el Mirror Screen, per a estar connectats en tot moment. Per a una conducció més segura i senzilla, compta amb la tecnologia del frenat automàtic d'emergència, l'Active City Brake, així com amb càmera de marxa arrere i ajuda a l'estacionament davanter.

Arxivat a:

Destacats