Aquest cap de setmana el Tour 2016 de l'Arena Handball se celebra en la Malvarrosa

Del 21 al 24 de juliol se celebrarà el II Open Ciutat de València de l'handbol nacional

Guardar

Tour 2016
Tour 2016

Després d'haver fet un recorregut pels pobles de Calella (Catalunya), Bueu (Galícia) i finalment en Moguer (Huelva), aquest cap de setmana recentment passat, l'Arena Handball Tour 2016 arriba a la platja de la Malvarrosa a València, organitzat per la Real Federació Espanyola d'Handbol amb ajuda de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana. Ahir el campionat va ser presentat en la seu de la Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament de València.

Aquest esdeveniment es realitza per segona vegada en la capital de la província i reuneix a equips de les categories femenina i masculina en les categories base aleví, infantil, cadet i juvenil, a més de reunir a quasi 800 jugadors en les arenes de la platja, els quals conformen al voltant de 70 equips per a disputar els trofeus.El torneig té un ingredient especial, ja que fixa el rànquing de l'Arena i a més es puntuable per a la pròxima Copa d'Espanya 2017 (els cinc primers classifiquen).

El Open Ciutat de València és un estímul per als turistes en les platges de la ciutat, que durant els dies de l'estiu acullen a locals, estiuejants i esportistes de tot el món. Amb el seu ambient, el lloc assegura que tant deporte com a activitats a l'aire lliure i turisme es reunisquen en un sol cap de setmana.

Durant la vesprada del pròxim dijous 21 de juliol començarà l'acció amb la competició de base i fins al diumenge 24 s'enfrontaran les categories convocades, per a açò hi ha graderies per a un aforament de 400 espectadors. D'igual manera, el campionat serà transmès per TV Teledeporte, canal que cobrirà l'esdeveniment amb tot detall.

Destacats