Anem al bàsquet... Junts?

El València Basket ja compta amb un ‘ple tècnic’ i dels abonaments que queden no són de localitats juntes

Guardar

Fonteta San Lluis
Fonteta San Lluis

El 30 aniversari del València Basket donarà que parlar. A més de pels actes festius que de ben segur el club tindrà preparats per a aquesta campanya, a més de pels èxits esportius que s'esperen, a més de pel treball de l'equip i cos tècnic... els aficionats aquesta temporada podran parlar del 'ple tècnic' de la Fonteta. Tal com ja va assenyalar València Extra fa una setmana, el conjunt taronja estava a punt d'arribar al seu màxim de venda d'abonaments i les localitats que restaven per vendre no eren contigües pel que els aficionats que encara no tingueren la seua passada haurien d'anar 'a soles' al bàsquet.

En efecte eixe moment ha arribat, el València Basket va fer públic ahir que ja s'ha aconseguit la xifra dels 7800 abonaments venuts. És cert que encara queden alguns abonaments, però cal tenir en compte que el club té reservat el 7% de l'aforament (8500 localitats) per a aficions contràries, venda en taquilla i gestió de grups. Cal recordar que quan es va obrir la venda d'abonaments nous tan sols quedaven uns 800 per 'col·locar', ja que 7000 s'havien renovat de forma automàtica. L'abonament permet assistir a tots els partits del conjunt taronja com a local en la Fonteta, des del partit de presentació a la Lliga Endesa i a la competició europea en totes les seues fases, sense cap cost addicional.

No és casualitat que l'afició del bàsquet responga així al seu equip, ja va respondre així la passada campanya quan en 10 jornades es va penjar el cartell de 'no hi ha localitats'. Tampoc ho és per ser una temporada especial en tractar-se del 30 aniversari del club. Per aquest motiu, el 'ple tàctic' de la Fonteta fa pensar i preguntar-se si l'afició taronja i la ciutat sencera com València no es mereixen un pavelló amb un major aforament per a cobrir les necessitats d'un gran club i d'una gran ciutat. Si altres esports tenen estadis a meitat construir amb la finalitat de guanyar localitats i aficionats... Per què el bàsquet no pot tenir el mateix? Per què un aficionat que desitge comprar ara mateix un abonament ha d'anar 'a soles' al bàsquet? Igual és qüestió de plantejar-li-ho.

Destacats