Continúa el trabajo de las comisiones para el futuro gobierno de coalición y progreso de València

Guardar

L'Ajuntament d'Alboraia (València) s'ha mostrat "consternat" per la mort aquest dilluns d'una de la seua veïnes, la parella de les quals s'ha suïcidat llançant-se pel balcó d'un cinqué pis en Port Saplaya, un cas que està investigant la Guàrdia Civil. El consistori ha convocat un ple extraordinari de condemna.

Segons assenyala l'Ajuntament en un tuit, "el consistori d'Alboraia es mostra consternat davant la notícia del possible assassinat d'una veïna de Port Saplaya i el suïcidi de la seua parella. Estem a l'espera de la qualificació que faça del succés la jutgessa i la Guàrdia Civil".

L'alcalde ha convocat un ple extraordinari a les 20.00 hores per a informar dels fets i "expressar la taxativa condemna del poble". La localitat d'Alboraia celebra aquest dilluns la festa del Peixets encara que no hi ha actes institucionals ni festius per a aquesta vesprada.

El 'president' de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, també s'ha pronunciat sobre aquesta mort en un tuit: "Vull condemnar profundament i lamentar l'assassinat masclista que s'ha produït hui a Alboraia. Hem de continuar lluitant per a acabar amb la xacra del terrorisme masclista".

Així mateix, la vicepresidenta de la Generalitat en funcions i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha lamentat que hi ha "una altra dona assassinada en Port Saplaya, a Alboraia. Diem 'no' al terrorisme masclista, tota la societat junta, sempre al costat de la víctima i enfront dels agressors, que no ens representen i que rebutgem".

Igualment, el secretari general de Podem, Antonio Estañ, ha advertit, fent-se eco de la notícia: "No podem retrocedir ni un pas contra la violència masclista. Cada assassinat és una derrota de tota la societat".

Destacados