Viacheslav Kravtsov será presentado hoy

El pivot segueix la rutina de la plantilla des de dijous passat

Guardar

Després del seu fitxatge dijous passat 20 d'octubre, haver presenciat diverses encontres del seu nou equip i algun entrenament amb els seus companys, hui serà presentat Viacheslav Kravtsov. El concessionari Ford Montalt (km 3 de la carretera de Madrid) és l'escenari escollit per al lliurament de la seua camiseta i dorsal al nou pivot del València Basket.

Malgrat no haver estat inscrit en la Lliga Endesa, el pivot ucraïnés va viatjar fins a Santiago el cap de setmana passat a fi d'anar aprenent les rutines i dinàmiques del conjunt taronja. El pivot va militar la passada campanya en les files del CAI Zaragoza, on féu una mitjana d'11,1 punts, 6,5 rebots i 1,9 taps en Eurocup i 8,4 punts, 5,4 rebots i 1,4 taps en 21 partits en la Lliga Endesa. No obstant això, a pesar de la seua experiència actualment es trobava sense equip.

L'ucraïnés compta amb una àmplia experiència, ja que va estar durant diverses temporades jugant en l'NBA amb Detroit Pistons i Phoenix Suns. No obstant això, no solament ha jugat a Espanya i EUA sinó que també ha participat en les lligues de la seua Ucraïna natal, Rússia i Xina.

La presentació no solament serveix per a lliurar-li la camiseta Kravtsov sinó que també s'escenificarà la renovació de l'acord de col·laboració entre Ford Montalt i València Basket per a una temporada més. Amb esta són ja 21 temporades que les dues parts han treballat conjuntament.

Destacados