Ximo Puig es reuneix amb entitats financeres per a estudiar vies de col·laboració per a aportar finançament a les empreses durant la pandèmia

També han participat en la trobada el conseller d'Hisenda, Vicent Soler; el director general de l'IVF, Manuel Illueca; el president de la CEV, Salvador Navarro, i el president de Hosbec, Antonio Mayor

Guardar

201126_FOTO_1_PRE_Reunion_Sectores_Economicos
201126_FOTO_1_PRE_Reunion_Sectores_Economicos

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una reunió amb representants de les principals entitats financeres amb negoci en la Comunitat Valenciana per a estudiar vies de col·laboració amb la finalitat d'aportar finançament a les empreses durant la pandèmia de COVID-19.

En aquesta trobada de treball per a abordar mesures de suport als sectors econòmics i al teixit productiu de la Comunitat Valenciana han participat també el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el director general de l'IVF, Manuel Illueca; el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro; el president d'Hosbec, Antonio Mayor, i els directors territorials de les entitats bancàries Santander, Bankia, CaixaBank, Sabadell i BBVA.

Després de la reunió, el director general de l'IVF, Manuel Illueca, ha destacat la importància que el canal del crèdit per a les empreses estiga actiu, tant per part de la Generalitat com per part de les entitats financeres privades. Es tracta, segons Illueca, "que els negocis viables no desapareguen per la situació conjuntural de la pandèmia".

D'altra banda, el president de la CEV, Salvador Navarro, ha informat que es constituirà una comissió mixta entre la Generalitat, l'empresariat i les entitats financeres per a fer propostes de préstecs participatius que permeten garantir la solvència dels sectors més afectats.

Finalment, el president de la patronal turística Hosbec, Toni Mayor, ha mostrat la seua satisfacció per poder mantenir un contacte amb la Generalitat i la banca per a buscar solucions per a la indústria turística en l'accés al capital. Major ha confiat que, en cas de confirmar-se les perspectives de vacunació, podria salvar-se la pròxima campanya d'estiu.

Arxivat a:

Destacats