Vicent Soler: "La figura del mentor servirà per a democratitzar el principi d'igualtat d'oportunitats dels estudiants en el seu accés al mercat laboral"

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic participa en la presentació del nou Club de Mentors de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

Guardar

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha afirmat que "el nou Club de Mentors creat per la Facultat d'Economia de la Universitat de València va a permetre democratitzar el principi d'igualtat d'oportunitats entre tots els graduats a l'hora d'entrar en el mercat de treball".

Com ha explicat Soler, "en la societat actual s'ha generalitzat que la via per a entrar en l'empresa privada depenga de vincles personals i familiars, alguna cosa amb el que volem trencar. El Club de Mentors va a permetre que les contractacions en el mercat de treball siguen, per així dir-ho, més transparents, que qui vulga contractar als millors, tinga l'oportunitat de conèixer-los i que aquell estudiant que ha treballat dur al llarg de la seua carrera tinga possibilitats d'accedir a un lloc laboral amb independència de quins contactes tinga o de quina família venja".

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic ha realitzat aquestes declaracions durant la seua intervenció en la presentació del Club de Mentors de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

Com ha explicat Soler, "per aquesta facultat han passat estudiants que avui estan ocupant grans llocs en el món de l'empresa i les finances, amb una àmplia experiència i èxit en el món dels negocis. Aquestes personalitats guarden un vincle especial amb aquestes aules i amb el seu suport i experiència poden contribuir al fet que les noves generacions arriben cada vegada més lluny".

L'objectiu fonamental del Club de Mentors és facilitar als estudiants de postgrau un complement a la seua activitat acadèmica que permeta millorar el seu futur professional. Els membres del club, antics alumnes d'aquesta facultat, actuaran com a mentors dels estudiants, recolzant-los en la preparació de la seua carrera professional i actuant com a guies, oferint així un valor afegit als seus estudis amb un alt impacte en el seu desenvolupament professional.

"Aquest club va a tenir un important valor formatiu i va a permetre institucionalitzar la figura del mentor com una mesura eficient des del punt de vista acadèmic i econòmic, però també com una mesura progressista des del punt de vista social i transparent des del punt de vista administratiu", ha conclòs el conseller Soler.

Arxivat a:

Destacats