València dóna suport al sector tèxtil i la moda valenciana

Guardar

logo_080_barcelona_fashion
logo_080_barcelona_fashion

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha viatjat fins a Barcelona per a assistir a la desfilada del dissenyador valencià Miquel Suay en el 080 Barcelona Fashion, com a "mostra de suport al sector tèxtil i de la moda valencians".

Suay repeteix enguany en la passarel·la després de ser guardonat en 2016 amb el Premi a la Millor Col·lecció. Es tracta, segons Gómez, d'una mostra de "suport al sector tèxtil i de la moda valencians".

Tal com ha manifestat la regidora Sandra Gómez, la participació de Suay en aquest certamen "és molt important" per a la moda valenciana, perquè suposa "visibilitzar el treball que s'està fent a la nostra ciutat". "Des de l'Ajuntament estem donant suport al sector", ha recordat en referència a la Nit Blanca, dedicada a la moda nupcial i de cerimònia, i ha assegurat que continuaran treballant en aquesta línia de "visibilització de la moda i el talent valencians".

La regidora de Desenvolupament Econòmic ha qualificat d'"orgull" que un dissenyador valencià reba el guardó del certamen barceloní, i ha explicat que amb la seua presència en la desfilada de hui "volem demostrar el suport de l'Ajuntament a un sector global, que hui està representat en la passarel·la de Barcelona amb Miquel Suay".

Destacats