València acull el Fòrum Europeu de Desenvolupament de l'Aviació

Guardar

congreso-aviacion
congreso-aviacion

València acull, per segon any consecutiu, el Fòrum Europeu de Desenvolupament de l'Aviació (AviaDev Europe) Aquesta trobada, que se celebrarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències del 23 al 25 d'octubre, reunirà 200 professionals relacionats amb la connectivitat aèria amb l'objectiu de reflexionar i debatre sobre la relació entre aquest factor i el turisme. Es tracta, segons ha aclarit el regidor de Turisme, Emiliano García, d'una reunió «fonamental» perquè: «a millor connectivitat més oportunitats de negoci i de progrés econòmic i social».

El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, ha participat en presentació d'aquesta convocatòria, i ha recordat que l'Ajuntament, a través de Turisme València, «treballa amb aeroports i companyies aèries com a actors claus de la internalització de València com a destinació turística». Així mateix, ha anunciat «que la ciutat en 2020 estarà connectada amb més de 90 aeroports internacionals i 17 nacionals».

Emiliano García, que ha parlat de la consolidació de rutes (tant en temporada d'estiu com d'hivern), i de l'increment de places i freqüències, ha nomenat algunes de les novetats d'hivern que afavoriran la connexió amb Kíev, Lisboa i Brussel·les, entre altres ciutats. I també ha anunciat noves connexions per a l'estiu amb Stuttgart i Oslo, per exemple, amb 14 hubs internacionals i 150.000 places aèries més.

Pel que fa al II fòrum Aviadev, ha aclarit que reuneix, a partir de demà, a València a diferents professionals del sector de l'aviació (responsables d'aerolínies, aeroports, proveïdors de la indústria turística). Durant la seua celebració es desenvoluparan conferències sobre els reptes de la indústria o la col·laboració entre aerolínies i destinacions; sessions de networking i reunions entre professionals d'aeroports i aerolínies, segons l'agenda que ha detallat el director d'aquesta trobada, Jon Howell.

A més, ha destacat, que entre les activitats que en el marc d'Aviadev han sigut organitzades, els quasi 200 participants tindran l'oportunitat d'inscriure's en la Mitjana Marató Trinidad Alfonso. Com a professionals del sector turístic, i prescriptors, «han sigut invitats per descobrir la València més esportiva».

En la presentació del fòrum de desenvolupament de l'aviació AviaDev Europe el seu director, Jon Howell, ha destacat l'increment de l'aviació a València. També ha participat el director general d'Aerocas, Joan Serafí Bernat, qui ha ressaltat que la trobada «és una oportunitat d'ampliar i aprofundir els contactes, a fi d'obrir nous mercats i consolidar els existents».

Per últim, el secretari autonòmic de Turisme, Franscec Colomer, aquest fòrum «ens permet actualitzar la informació de la nostra oferta, perquè el turisme no és una cosa fixa, respon a una obra col·lectiva en la qual hem d'innovar, oferir noves experiències i seduir durant tot l'any», al mateix temps que ha explicat que «això és possible perquè tenim producte i dinàmiques que ens ho permeten».

En concloure la presentació d'aquest encontre, el regidor de Turisme, ha assistit a l'ACCKA Congrés València, que reuneix a uns 100 professionals del sector del turisme amb què València gestiona aquest sector d'una manera competitiva, rentable i sostenibles, segons ha explicat l'edil que també ha ressaltat que el mercat de turistes xecs hi ha crescut un 80%, pel que fa a les pernoctacions a la ciutat de València.

Destacats