Una aposta per promoure les iniciatives d'emprenedoria social a la Comunitat Valenciana

Guardar

22-7-16_Socialnest
22-7-16_Socialnest

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Socialnest per al foment de l'emprenedoria social, que consisteix en projectes innovadors destinats a resoldre problemes socials urgents.

L'objectiu d'aquest conveni és promoure les iniciatives d'emprenedoria social, incrementar el seu impacte socioeconòmic i fer visible l'empreniment social i la seua contribució al desenvolupament i l'ocupació de la Comunitat Valenciana. La Conselleria d'Economia Sostenible aportarà fins a 40.000 euros d'ajuda.

Rafa Climent ha destacat l'aposta del Consell per l'emprenedoria social "ja que això suposa donar suport a projectes dirigits per persones que tenen una inquietud social a la qual volen donar solució, fent d'això el seu projecte personal". En aquest sentit, ha ressaltat que "l'emprenedoria social també contribueix a cohesionar la societat, ajudant a que les diferències en ella siguen cada vegada menors".

La Fundació Socialnest és una organització sense ànim de lucre, el fi d'interès general és crear un ecosistema de suport per a l'emprenedoria social. Per això, la fundació determina com els seus objectius promoure l'emprenedoria social, donar suport a emprenedors, ja siguen persones físiques o jurídiques, a crear i desenvolupar projectes que aporten valor social i promoure el voluntariat, la interacció social i l'intercanvi de coneixements per a la generació de valor social.

A través del conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Economia Sostenible i la Fundació Socialnest es desenvoluparan activitats incloses en el Programa de Suport a Projectes d'Emprenedoria Social, incloent aspectes com la formació, assessorament i acompanyament individualitzat a cada projecte per part de professionals amb àmplia experiència pràctica en àrees com a estratègia, vendes, finances, comunicació, màrqueting, àrea jurídica o coaching.

En finalitzar el programa, se'ls proporcionaran eines per a la recerca de finançament, per aconseguir visibilitat i difusió, així com acompanyament en l'esdeveniment que realitzen per a la presentació dels seus projectes innovadors.

Destacats