Turisme Comunitat Valenciana reforça i accelera la digitalització de les oficines de la Xarxa Tourist Info

InfotouristAPI 2.0 ja està disponible en les oficines Tourist Info i s'ha format a prop de 200 informadors turístics per al seu bon ús

Guardar

Cinctorres_OficinaTurismo_5
Cinctorres_OficinaTurismo_5

Turisme Comunitat Valenciana incrementa i accelera la digitalització de les oficines d'informació turística de la Xarxa Tourist Info amb l'objectiu de reforçar el posicionament de la Comunitat Valenciana com una destinació turística intel·ligent.

Per a això ha implementat una eina de gestió de la informació turística per a l'atenció en temps real al turista presencial, InfotouristAPI 2.0. D'aquesta manera, s'enforteixen les mesures de prevenció de la COVID-19 en les oficines Tourist Info, facilitant eixa atenció global personal, però contactless.

Aquesta eina InfotouristAPI 2.0, que ja està disponible en les oficines de la Xarxa Tourist Info, presenta diverses i potents millores. D'una banda, permet una atenció digitalitzada multicanal del turista presencial des del seu inici fins a la seua conclusió, amb el seu còmput estadístic al visitant.

D'altra banda, estableix nous mecanismes per a compartir, entre totes les oficines Tourist Info, informació en xarxa: guies turístiques, esdeveniments i enllaços d'interés. I a més, aquesta nova eina permet ampliar la recollida d'informació del visitant, des de les seues motivacions i procedències, fins a les seues experiències i valoracions del destí.

Cal destacar que Turisme Comunitat Valenciana ha adaptat la terminologia de l'aplicació InfotouristAPI 2.0, a la Norma UNEIX 178503:2019 de Semàntica aplicada a Turisme, Destinacions turístiques intel·ligents. D'aquesta manera es garanteix l'homogeneïtat i complementarietat de l'eina amb altres aplicacions actuals i futures.

Finalment, cal assenyalar que Turisme ha realitzat una acció formativa en línia, amb una edició per província, i en la qual han participat prop de 200 tècnics i informadors turístics de la Xarxa Tourist Info.

La Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana

La Xarxa Tourist Info de Turisme Comunitat Valenciana compte en l'actualitat amb més de 200 oficines d'informació turística i acolliment al client que, sota una mateixa imatge i criteris de qualitat homogenis, presten servei d'atenció i acolliment al turista al llarg de tot el territori autonòmic.

Els informadors turístics de la Xarxa reben als nostres visitants assessorant-los i informant-los sobre l'àmplia oferta cultural, esportiva, natural, d'oci i activitats turístiques en general que ofereixen els nostres destins. La qualitat del servei, i la calidesa de l'atenció, resulten decisives en els processos de fidelització dels nostres clients, per al gaudi de les seues estades i augment dels seus nivells de satisfacció.

Així mateix, la Xarxa s'ha convertit en una eina fonamental per a la complementarietat de l'oferta turística entre els diferents destins, ja que totes les oficines informen del conjunt dels atractius turístics de la Comunitat Valenciana, i per a la promoció turística en destí oferint al sector les seues instal·lacions com a plataforma de difusió de la seua oferta.

Destacats