Quasi una vintena de projectes empresarials turístics adherits a Invat.tur Emprén i desenvolupats a València es presenten davant d'inversors

Guardar

Casi_una_veintena_de_proyectos_empresariales
Casi_una_veintena_de_proyectos_empresariales

L'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat.tur) ha clausurat en el Centre de Turisme (CdT) de València la sexta edició del programa de Creació i impuls d'empreses turístiques d'Invat.tur Emprén, desenvolupat des del mes d'abril. En la clausura, els 18 emprenedors participants han presentat els seus projectes (Pitch) davant dels inversors de Big Bang Angels i davant d'una comissió interna de l'Agència Valenciana del Turisme.

El programa està orientat a desenrotllar el potencial creatiu, promoure i motivar la generació de nous projectes turístics innovadors i de base tecnològica. Els projectes finalistes d'esta sexta edició són Olé Valencia, IAmarre, Mi Spanish Party, Wow Valencia, WooU, Ecovamos, Tourglasses, Guider, Valencia Única, Intel·ligencia Turística, Slow Travel Spain, Sendeando, Travellers Habits, WETourEs, R+, Gestión Hoteles, Experiencia'T, i B-Route! .

Arxivat a:

Destacats