Networking a València

Descobreix els locals en què podràs tirar endavant la teua idea

Guardar

Font: lasnaves.com
Font: lasnaves.com

El concepte de networking s'ha instal·lat en l'entorn empresarial, i ja s'ha convertit en una pràctica vital a l'hora de crear nous negocis, però també per a fomentar el creixement i l'expansió dels ja existents.

En línies generals, el networking no és una altra cosa que generar contactes professionals, que ens puguen ajudar a aconseguir l'èxit de la nostra idea.

En l'actualitat, hi ha diferents maneres de practicar networking. D'una banda, el mode online, gràcies a les possibilitats que ens ofereixen les xarxes socials i, d'una altra, de forma presencial.

Per això, a València Extra et facilitem alguns locals a València on podràs unir-te al networking.

Un dels majors espais de creació contemporània dotat dels millors i innovadors recursos tècnics és l'edifici de 'Las Naves'. Este local està destinat tant a jóvens que provenen de l'àmbit educatiu de les arts, com per a aquells que tenen certes habilitats naturals relacionades amb l'art i desitgen desenvolupar i potenciar les seues capacitats.

D'altra banda, València també ofereix un gran nombre d'acceleradores com per exemple, 'Plug and Play'. Esta companyia, que ha possibilitat la creació d'al voltant de 600 projectes reeixits com Dropbox o e-bay, ajuda a noves empreses a créixer a través de la formació i el seguiment. Esta acceleradora actua a València com a pont de connexió amb empreses d'Internet de Silicon Valley.

Un altre exemple seria 'Business Booster', especialitzada en iStartups, és a dir, empreses basades en negocis d'Internet i plataformes mòbils. En este cas, durant un període de quatre mesos, t'ajudaran a convertir la teua idea en un projecte per mitjà de la incubació, formació, mentorizació, assessoria i ronda de finançament.

Finalment, una altra acceleradora que es diferencia de la resta per la seua forma de treballar és 'Demium Startups', ja que crega startups unint el talent de diferents emprenedors amb models d'èxit d'altres països. Així mateix, a canvi d'implicació, talent i ganes de treballar, ells es fan càrrec dels costos, la inversió i el risc que comporta.

I si et consideres un emprenedor de microempreses, en CREIX, Centre de Recursos Empresarials i Innovació, et facilitaran un xicotet despatx per a l'arrancada i consolidació del teu negoci, i a un preu més assequible del que podràs trobar en este entorn.

En definitiva, València t'ofereix diferents espais per a desenvolupar la teua idea, només has de triar el que més s'adapte a les teues necessitats.

Arxivat a:

Destacats