Més de 30 microempreses de la província d'Alacant invertiran 2,6 milions d'euros en la compra de maquinària industrial nova amb ajuda del IVACE

Guardar

Més d'un trentena (34) microempreses industrials manufactureras de la província d'Alacant  invertiran amb ajuda de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), 2,6 milions d'euros en la compra de maquinària industrial nova que els permeta millorar els seus processos de producció.

Aquestes 34 microempreses representen el 38% del total de microempreses que han sigut beneficiades en el conjunt de la Comunitat Valenciana dins del Programa de Modernització Empresarial del IVACE.

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial financiarà la inversió d'aquestes empreses amb 427.000 euros i es preveu que aquest esforç inversor genere 40 nous llocs de treball en la província.

Una dada positiva és que més de la meitat de les microempreses que han resultat beneficiades (53%) reben per primera vegada ajudes del IVACE en sintonia amb el compromís adoptat pel Conseller Rafa Climent d'acostar la innovació i els instruments d'ajudes a les empreses a tot el territori de la Comunitat.

Les microempreses beneficiades pertanyen a sectors com el metal·lúrgic, alimentació, tèxtil i cautxú i el IVACE concedeix fins a un màxim de 20.000 euros per cada màquina presentada per projecte.

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha començat a notificar les ajudes de 2016.

El primer programa notificat és el de Modernització Empresarial i la setmana vinent està previst que es notifiquen les ajudes per a la participació d'empreses en la convocatòria del Programa Marque de Recerca i Innovació 2014-2020 Horitzó 2020.

Arxivat a:

Destacats