Mercavalència farà un homenatge a la diversitat en la Cavalcada de Reis 2019

Guardar

Issa Baltasar
Issa Baltasar

Enguany la carrossa de Mercavalència per a la Cavalcada de Reis contindrà un missatge molt especial. Després de llançar la pregunta “què demanaries als Reis Mags per a acabar amb el bullyng?” Mercavalència vol reivindicar que la diversitat enriqueix i llançar un missatge contra el bulling infantil. Vore en les diferencies motius per a marginar o assetjar fa que el bullyng siga en l'actualitat un greu problema en les escoles.

'El bullyng escolar és un problema de tota la societat. Les conseqüències en els xiquets i les xiquetes que ho pateixen, des de sentiments de culpa o inadaptació fins a depressió i pensaments suïcides, els acompanya tota la seua vida. No ens podem quedar indiferents.'

Totes les persones som diferents i eixes diferències són les que ens fan iguals. En la carrossa vorem una representació artística de la diversitat que al mateix temps reivindica la infància com a referent universal, tots els xiquets i xiquetes tenen desitjos, somnis i inquietuds i açò els iguala en el món. La carrossa contindrà també la resposta a la pregunta plantejada “què demanaries als Reis Mags per a acabar amb el bullyng?”, un missatge, esta vegada per als adults, que no deixarà indiferent.

Carlos Galiana, president de Mercavalència, ha ressaltat: “el bullyng escolar és un problema de tota la societat. Les conseqüències en els xiquets i les xiquetes que ho pateixen, des de sentiments de culpa o inadaptació fins a depressió i pensaments suïcides, els acompanya tota la seua vida. No ens podem quedar indiferents. Amb este gest volem cridar l'atenció sobre l'arrel del problema, que en la majoria de les ocasions, com descobrirem en la carrossa, té a vore amb els adults.”

Igual que l'any passat la carrossa contindrà 400 quilos de mandarines per a repartir entre el públic. Després de l'èxit de les “xuxes de la naturaleza”, Mercavalència vol seguir llançant el missatge que la fruita és atractiva i saborosa per als xiquets i les xiquetes i una excel·lent forma de lluitar contra l'obesitat infantil.

Destacats