Mercadona dona 1,5 milions d'euros per a ajudar als refugiats per la guerra d'Ucraïna

Aquesta ajuda es materialitzarà de juny a desembre en Targetes Societat de 50€ cadascuna, amb l'objectiu d'ajudar a cobrir les despeses bàsiques dels refugiats que arriben a Espanya i Portugal

Guardar

Supermercat de Mercadona
Supermercat de Mercadona

Mercadona, com a mostra de suport i solidaritat amb el poble ucraïnés, dona 1,5 milions d'euros per a ajudar als refugiats per la guerra d'Ucraïna. Aquesta ajuda es materialitzarà de juny a desembre en Targetes Societat de 50€ cadascuna, amb l'objectiu d'ajudar a cobrir les despeses bàsiques dels refugiats que arriben a Espanya i Portugal en qualsevol de les nostres botigues. A través d'aquesta col·laboració, es preveu poder ajudar a prop de 5.000 persones refugiades.

La companyia farà lliurament d'aquestes targetes a través de les entitats autoritzades dins dels plans oficials d'acollida de persones desplaçades d'Ucraïna a Espanya i Portugal.

Així mateix, aquesta ajuda es complementarà amb donacions de productes de primera necessitat als Centres de Recepció, Atenció i Derivació (CREADE) de refugiats ucraïnesos situats en diferents punts d'Espanya, segons les necessitats que des d'aquests espais vagen traslladant a la companyia.

Destacats