Les millors gangues en l'últim dia de la Fira de l'automòbil

Guardar

20161205-feria-automovil-14
20161205-feria-automovil-14

Últimes hores de la Fira de l'Automòbil. La dinovena edició d'aquesta clàssica cita de desembre tanca hui les seves portes després de cinc dies d'intensa activitat comercial i la visita de milers de compradors a la recerca de la millor oferta de vehicle tant nou com d'ocasió. Precisament les 35 marques i 80 expositors presents en la Fira tenen previst realitzar hui les seves ofertes i gangues d'última hora, una circumstància que habitualment és aprofitada per molts compradors que prefereixen esperar a les liquidacions ‘last minute’ dels cotxes exposats en els 64.000 metres quadrats de superfície expositiva.

De nou els vehicles de familiars, SUV i berlines compactes estan sent els cotxes més demandats i venuts, al fil d'un mercat que preveu tancar l'any amb un increment de vendes de més del 12’5 % a la Comunitat Valenciana. Una circumstància que està alimentant el ritme de vendes durant la fira.

El saló mantindrà les seves portes obertes durant tot el dia en horari ininterromput d'11 a 20 hores. El preu de l'entrada és de 5 euros i gratis per als menors de 16 anys acompanyats dels seus pares.

Arxivat a:

Destacats