Les Comunitats de Regants lliuren les seues reivindicacions a Les Corts

Guardar

FECOREVA
FECOREVA

El President de les Corts Valencianes ha rebut als representants de la Federació de Comunitats de Regants Valencians (FECOREVA), per a parlar sobre els problemes, inquietuds i projectes que tenen. Des de la federació han agraït la recepció per part del President en el parlament i han aprofitat la reunió de treball per a lliurar una sèrie de reivindicacions per a millorar el reg i, per tant, l'agricultura valenciana.

Per la seua banda, el President ha assenyalat que traslladarà les reivindicacions tant al Consell com als grups parlamentaris i ha animat als regants a tancar reunions amb les formacions polítiques per tal de canalitzar les seues propostes com a iniciatives parlamentàries. Segons Morera, "la via parlamentària és molt interessant i cal que vinguen a Les Corts a parlar amb els grups perquè moltes qüestions que plantegen es poden abordar en seu parlamentària i es poden consensuar. Les comunitats de regants també han de formar part d'eixa postura unitària valenciana de força, en la qual hem d'estar junts a l'hora de reclamar millores a les administracions competents".

Entre les reivindicacions de FECOREVA es troben la petició d'aigua de qualitat i quantitat per fer front al dèficit hídric; la recerca de solució com les dessaladores o les aigües depurades, sempre i quan siguen de qualitat; la reducció dels costs energètics i el foment de les energies renovables i les ajudes a les millores del regadiu, entre d'altres. El President ha assegurat que lliurarà les reivindicacions tant al Consell com als grups parlamentaris perquè la funció de Les Corts "és interlocutar i buscar solucions amb tots els actors per a millorar la nostra societat".

Destacats