Les companyies aèries 'low cost' van transportar a la Comunitat al maig un 10% més de passatgers que en 2015

Los datos acumulados de enero hasta mayo muestran que la Comunitat ha recibido 2.029.759 pasajeros por aerolíneas 'low cost', un 16,8% más interanual

Guardar

ALICANTE_vista_aerea
ALICANTE_vista_aerea

Les aerolínies de baix cost, conegudes com 'low cost', van transportar a la Comunitat Valenciana durant el passat mes de maig més de 552.000 passatgers internacionals, la qual cosa suposa un creixement del 10% respecte al mateix mes de l'any anterior.

Així es desprén de les dades publicats pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme sobre l'entrada de passatgers en companyies aèries de baix cost durant el mes de maig i acumulat 2016.

Les dades mostren que la Comunitat Valenciana va ser al maig el quart destí espanyol quant a volum d'entrades de passatgers estrangers en companyies low cost, amb una quota del 14,2%, per darrere de Catalunya, Balears i Andalusia. L'aeroport d'Alacant-Elx va rebre el 76,8% del total d'arribades a la Comunitat per esta via, amb un total de 424.121 passatgers que van aterrar en vols de baix cost durant el passat mes de maig, la qual cosa suposa una pujada del 9,2% interanual.

Per la seua banda, l'aeroport de València va rebre el mes passat 128.474 passatgers internacionals per aerolínies de baix cost, un 12,8% més interanual.

Arxivat a:

Destacats