La factoria Ford Amussafes pararà la seua planta de motors de l'1 al 8 de març

Ho farà a conseqüència de la parada de producció de vehicles durant eixos mateixos dies a causa de la crisi de la Covid

Guardar

ford_almussafes
ford_almussafes

La factoria de Ford Almussafes pararà la seua producció de l'1 al 8 de març pròxims després d'haver reestructurat el calendari d'aplicació de l'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO), com així ho va anunciar divendres passat. La parada tindrà l'objectiu d'ajustar la capacitat de fabricació dels vehicles a la disponibilitat de components.

Hui dimarts 23 de febrer, l'empresa ha anunciat que pararà la seua planta de Motors en les mateixes dates. L'objectiu serà el d'alinear-se amb la parada de la producció de vehicles durant aqueixos mateixos dies.

L'empresa ha comunicat que l'evolució de la crisi provocada pel coronavirus està deixant greus conseqüències sobre la cadena de subministraments i components. D'una banda, es registra una manca de components necessaris per al procés productiu, i, per un altre, una falta de components electrònics en alguna de les seues plantes clients. És per això que el nombre de cotxes fabricats ha disminuït, de la mateixa forma que l'han fet les seues comandes de motors.

Així doncs, la sol·licitud a la comissió de seguiment de l'ERTO han patit una modificació respecte a les dates que s'havien acordat. La data prevista de l'atur, canviada per aquest dimecres 24 de febrer, anava a ser, al principi, per al 22 de març. D'aquesta manera, es traslladaran els dies previstos del 23 al 30 de març, per un altre període de l'1 al 8 del mateix mes.

Destacats