La Diputació estudia col·laborar amb Pactem Nord per a fomentar l'ocupació en agricultura ecològica a l'Horta

“El projecte entra dins de les línies de treball de la Diputació”, ha explicat el diputat sobre la proposta, l’objectiu de la qual és “revitalitzar determinats productes i el treball en la comarca de l’Horta”

Guardar

pactem-nord
pactem-nord

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, ha rebut a representants del consorci Pactem Nord, que han proposat a la Corporació provincial col·laborar en un projecte de formació i ocupació en el sector de l'agricultura ecològica a l'Horta.

“Com a Diputació, tenim intenció de col·laborar amb un òrgan germà supramunicipal com és Pactem Nord, i el projecte entra dins de les línies de treball que seguim”, ha explicat el diputat sobre la proposta, l’objectiu de la qual és “revitalitzar determinats productes i el treball en la comarca de l'Horta”.

A la reunió han assistit els alcaldes de Meliana, Josep Riera; Foios, Sergi Ruiz; Albalat dels Sorells, Nicolau Claramunt; Almàssera, Ramón Puchades; Burjassot, Rafa Garcia, en qualitat de president del consorci; el president de la Fundació per la Justícia, José María Tomás, i el diputat d'Administració General, Pepe Ruiz.

La iniciativa preveu formar als beneficiaris durant un període de 18 a 20 mesos en tot el relatiu al món del cultiu per a fomentar l'ocupació en aquest sector en un “gran espai públic” com el que disposa l'Horta, ha destacat Altur.

“Quan estiguen disponibles els romanents dels pressupostos, volem facilitar una partida perquè es puga dur a terme el pla”, ha assenyalat el diputat.

Destacats