La Conselleria d'Hisenda continua amb la ronda de reunions amb entitats socials i econòmiques valencianes

Guardar

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

La secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, Ángeles Conca; la directora general del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni, Empar Martínez Bonafé; i el director general d'Economia, Paco Álvarez, continuen amb la ronda de reunions previstes amb diverses entitats socials i econòmiques valencianes per a tractar sobre el futur model productiu valencià, el disseny del qual s'obri així a la participació social.

En concret, han mantingut una primera reunió amb el president de l'Associació Valenciana de Ciència Regional, Francesc Fernández Sancho, i posteriorment, amb el president i la directora de la Fundació ETNOR, Enrique Belenguer i Adela Cortina.

El grup de treball creat per a la reforma del model econòmic anirà arreplegant les aportacions dels principals actors econòmics i socials de la societat valenciana, així com d'experts i professionals de reconegut prestigi. El disseny del futur model productiu de la Comunitat Valenciana és un dels principals reptes de l'actual legislatura i serà essencial en el creixement i desenvolupament de l'economia d'aquest territori, així com en l'evolució del mercat de treball.

Destacats